Tisztelt Verőceiek!

Az elmúlt 30 órában az egész települést érintő áramkimaradás volt.

Ebből kifolyólag néhány ingatlan a Lugosi / Dévai / Orom utca trafókörzetében a mai napig érintett.

A Polgármesteri Hivatal az éjszaka folyamán és reggel is többször kérte a szolgáltatás sürgős helyreállítását, mely ígéretük szerint a mai napon meg fog történni.

A szolgáltató kérte, hogy MINDEN ÉRINTETT INGATLANTULAJDONOS tegyen bejelentést az E-On Kft 06-80-383-940 telefonszámán, hogy egyetlen ingatlan se maradjon ki a visszaellenőrzés során!

Az alábbiakban közzé tesszük a szolgáltatónak a Hivatal felé nyújtott reggeli tájékoztatóját.

„Az Észak-Pesti áramhálózati üzem szerelői és szerződött vállalkozó 2023.12.07. hajnali 2 óra óta teljes létszámban dolgoznak a nagy mennyiségben hullott, tapadó hó okozta üzemzavarok elhárításán. A havária során ELMŰ területen közel 30 KÖF vonalon indult üzemzavar a Gödöllői dombság és a Börzsöny, valamint a Pilis területén 37 000 fogyasztó áram kimaradását okozva.

Jelenleg a közép feszültségű szabad vezetéki vonalainkon az elhárítások vagy teljes egészében vagy aggregátorról történő ellátását a nap végéig elvégezzük, azonban előfordulhatnak még kisebb csoportos hibacímek, melyeket csak a holnapi napon tudjuk javítani.

Kérem a türelmüket és megértésüket, a kollégáink a mielőbbi áram ellátás érdekében legjobb tudásuk szerint végzik a munkát. „